Monday, October 10, 2011

Tempahan Farah Liyana

Dah lama betul saya tak menulis kat blog nie...bersawang-sawang dah nie. Penat nak menyapu bagi bersih lak...hehehe. Memang 4 bulan sebelum nie saya begitu membusykan diri. Bukan suka tapi terpaksa kena bertanggungjawab pada tugas yang diberikan oleh syarikat. Nak tak nak memang kenalah jugak membusykan diri yek....dunia jahitan saya pun kena tempias gak disebabkan kebusy-an saya itu. Ni dah lepas raya, dah lepas jadi orang busy saya KEMBALI.....tapi tulah kamera saya masih merajuk lagi.

Harapkan kamera handphone zaman tok kaduk tu boleh lah tolong simpankan gambar-gambar hasil kerja saya. Memang tak mengancam sungguh. Tapi nak buat mcm mane finance saya belum membenarkan saya capai hajat saya nak beli kamera baru....tunggulah kalo ade duit jatuh dari langit ker kan...mane tau...(^_^)

Ok nie hasil kerja adik saya sebenarnya Fadilah...saya bagi idea dia laksanakan. Adanya adik saya nie, saya jadi malas nak menjahit...huhuhu...bukan suruh sesaje...ada upah ya...tu yang dia suka tu. Dari dok saje jadi penggangur terhormat dapat gak pulus dari hasil kerja....siap leh shoping lagi lepas tu... Comel tak saya, special request from Ms. Farah Liyana

Thanks Farah order untuk kali kedua. Harap-harap Farah menyukainya ya.....

No comments:

Post a Comment